Vay Tiền Mặt http://vaytienmat.org Vay Tiền Mặt Nhanh tại TPHCM, Bình Dương, Đồng Nai. Thu, 21 Jul 2016 15:27:07 +0000 vi hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.5.3 http://vaytienmat.org/wp-content/uploads/2016/06/24-7-365-150x150.jpg Vay Tiền Mặt http://vaytienmat.org 32 32 Vay Tiền Mặt VPBank http://vaytienmat.org/2016/07/21/vay-tien-mat-vpbank/ http://vaytienmat.org/2016/07/21/vay-tien-mat-vpbank/#respond Thu, 21 Jul 2016 15:27:07 +0000 http://vaytienmat.org/?p=918 Vay Tiền Mặt VPBank – Ngân Hàng TMCP Việt Nam Thịnh Vượng và Vay Tiền Mặt FE Credit – Công Ty Tài chính TNHH MTV Ngân Hàng Việt Nam Thịnh Vượng. Vay Tiền Mặt VPBank Vay Tiền Mặt VPBank tại An Giang Vay Tiền Mặt VPBank tại Bà Rịa – Vũng Tàu Vay Tiền Mặt VPBank ...

The post Vay Tiền Mặt VPBank appeared first on Vay Tiền Mặt.

]]>
Vay Tiền Mặt VPBank – Ngân Hàng TMCP Việt Nam Thịnh Vượng và Vay Tiền Mặt FE Credit – Công Ty Tài chính TNHH MTV Ngân Hàng Việt Nam Thịnh Vượng.

Ngân Hàng TMCP Việt Nam Thịnh Vượng VPBank

Vay Tiền Mặt VPBank

 

The post Vay Tiền Mặt VPBank appeared first on Vay Tiền Mặt.

]]>
http://vaytienmat.org/2016/07/21/vay-tien-mat-vpbank/feed/ 0
Ý Nghĩa Slogan & Logo Ngân Hàng Phương Đông OCB http://vaytienmat.org/2016/06/30/y-nghia-slogan-logo-ngan-hang-phuong-dong-ocb/ http://vaytienmat.org/2016/06/30/y-nghia-slogan-logo-ngan-hang-phuong-dong-ocb/#respond Thu, 30 Jun 2016 08:09:25 +0000 http://vaytienmat.org/?p=897 Logo Ngân Hàng Phương Đông (OCB) mới là thành quả được hoàn thiện dựa trên tiêu chí kế thừa những giá trị cốt lõi và tinh hoa của logo cũ, kết hợp chúng với các yếu tố sáng tạo hài hòa làm tăng thêm sự mạnh mẽ, năng động và tính hiện đại cho thương ...

The post Ý Nghĩa Slogan & Logo Ngân Hàng Phương Đông OCB appeared first on Vay Tiền Mặt.

]]>
Logo Ngân Hàng Phương Đông (OCB) mới là thành quả được hoàn thiện dựa trên tiêu chí kế thừa những giá trị cốt lõi và tinh hoa của logo cũ, kết hợp chúng với các yếu tố sáng tạo hài hòa làm tăng thêm sự mạnh mẽ, năng động và tính hiện đại cho thương hiệu. Mẫu logo này sẽ mang đến cho OCB một diện mạo mới xứng tầm với đẳng cấp của một thương hiệu ngân hàng uy tín và có tiềm lực mạnh tại Việt Nam, đang khẳng định được vị thế và sẽ tiếp tục phát triển mạnh mẽ hơn.

Logo Ngân Hàng Phương Đông

Logo Ngân Hàng Phương Đông (OCB)

Logo Ngân Hàng Phương Đông (OCB) mới bao gồm 2 phần: biểu tượng hình và biểu tượng chữ.

Phần biểu tượng hình vẫn lấy ý tưởng từ đồng tiền cổ và khái niệm Vuông – Tròn đầy ý nghĩa của logo cũ, nhưng được thiết kế cách điệu khéo léo bằng những đường nét năng động, tinh tế, đậm tính sáng tạo để trở thành một tổng thể hài hòa và hiện đại. Đồng tiền cổ hình tròn được hợp thành từ 4 mảnh ghép mang hình dáng của những con sóng đang chuyển động không ngừng. Vừa tượng trưng cho hình ảnh đồng tiền thường được sử dụng trong lĩnh vực ngân hàng, sự viên mãn, thịnh vượng và niềm tin trọn vẹn mà Ngân Hàng Phương Đông (OCB) mang đến cho khách hàng. Vừa gợi liên tưởng đến sự hợp nhất 4 giá trị cốt lõi của ngân hàng là “Chủ động sáng tạo – Tốc độ – Chuyên nghiệp – Gắn kết và thân thiện”. 4 giá trị này cùng phối hợp và chuyển động nhịp nhàng quanh hình vuông ở vị trí trung tâm bên trong tượng trưng cho yếu tố khách hàng, thể hiện cam kết tất cả cùng nỗ lực hướng đến lợi ích của khách hàng, đúng như ý nghĩa giá trị cốt lõi quan trọng nhất của Ngân Hàng Phương Đông (OCB) – “Khách hàng là trọng tâm”.

Logo Ngân Hàng Phương Đông (OCB)

Đặc biệt, đồng tiền cổ được thiết kế mở với những khoảng trống nhỏ được tạo ra từ sự chuyển động của 4 con sóng, tượng trưng cho dòng chảy thông suốt trong lưu thông tiền tệ và sự thuận lợi trôi chảy trong việc kinh doanh, cũng như tầm nhìn linh hoạt của lãnh đạo ngân hàng. Thêm vào đó, từng con sóng đều được phát triển từ nhỏ thành lớn, khẳng định sự tăng trưởng bền vững về giá trị và lợi ích mà Ngân Hàng Phương Đông (OCB) cam kết mang đến cho khách hàng.

Logo Ngân Hàng Phương Đông (OCB)

Với hình ảnh đồng tiền cổ nhưng năng động, khái niệm Vuông – Tròn tốt đẹp trong văn hóa và quan niệm truyền thống của người Việt Nam cũng được thể hiện hài hòa hơn và nhờ vậy truyền tải mong muốn của Logo Ngân Hàng Phương Đông (OCB) đến khách hàng một cách tinh tế, trọn vẹn mà cũng gần gũi hơn: “Trời tròn Đất vuông – Thiên thời Địa lợi, Vuông Tròn no đủ – Thịnh vượng Nhân hòa”.

Biểu Tượng Logo Ngân Hàng Phương Đông (OCB)

Phần biểu tượng chữ của Logo Ngân Hàng Phương Đông (OCB) sử dụng phông chữ chân phương, với những nét thanh nét đậm tròn đều hài hòa với nhau, vừa thể hiện sự sáng tạo, thân thiện và linh động trong dịch vụ, vừa cho thấy sự vững chắc, an toàn khi kết hợp với nhau thành một khối đồng nhất với sự chuyển động của đồng tiền. Điểm nhấn trong phần biểu tượng chữ chính là ký tự “B” với kiểu chữ độc đáo hàm ý nhấn mạnh vai trò của thương hiệu BNP Paribas – đối tác chiến của Logo Ngân Hàng Phương Đông (OCB). Ký tự “B” với cách thiết kế khác biệt nhưng vẫn cho thấy sự tương đồng với các ký tự còn lại, đã khéo léo nêu bật được sự gắn kết hài hòa giữa Ngân Hàng Phương Đông (OCB) và các đối tác của mình.

Màu Sắc Logo Ngân Hàng Phương Đông (OCB)

Về màu sắc, Logo Ngân Hàng Phương Đông (OCB) mới sử dụng 2 màu vàng và xanh lá cây tương thích với đồng tiền vàng thịnh vượng và biểu tượng chữ năng động đầy sức sống. Màu vàng nhũ sang trọng được sử dụng cho phần biểu tượng hình ngoài việc tượng trưng cho tiền tệ, sự thịnh vượng và sung túc, còn giúp liên tưởng đến hình ảnh mặt trời phương Đông đang vươn lên và lan tỏa những tia nắng vàng rực rỡ, như hình ảnh của Ngân hàng Phương Đông (OCB) đang không ngừng phát triển mỗi ngày và góp phần lan tỏa sự phồn vinh thịnh vượng đến cộng đồng.

Trong khi đó, màu xanh lá cây của phần biểu tượng chữ lại thể hiện được sức sống, sự trẻ trung hiện đại và mong muốn phát triển vươn xa của Ngân Hàng Phương Đông (OCB). Màu xanh lá cây cũng là yếu tố tăng thêm cảm giác thân thiện, gần gũi và tin tưởng của khách hàng dành cho các dịch vụ của Ngân Hàng Phương Đông (OCB).

Xem thêm tại: Ngân Hàng Phương Đông (OCB)

The post Ý Nghĩa Slogan & Logo Ngân Hàng Phương Đông OCB appeared first on Vay Tiền Mặt.

]]>
http://vaytienmat.org/2016/06/30/y-nghia-slogan-logo-ngan-hang-phuong-dong-ocb/feed/ 0
Vay Tiền Mặt Ngân Hàng Phương Đông OCB http://vaytienmat.org/2016/06/14/vay-tien-mat-ngan-hang-phuong-dong-ocb/ http://vaytienmat.org/2016/06/14/vay-tien-mat-ngan-hang-phuong-dong-ocb/#respond Tue, 14 Jun 2016 15:31:25 +0000 http://vaytienmat.org/?p=803 Vay Tiền Mặt Ngân Hàng Phương Đông OCB từ 10 triệu đến 200 triệu đồng không cần chứng minh thu nhập, lương từ 2 triệu là có thể vay. Dịch vụ cho Cho Vay Tiền Mặt Ngân Hàng Phương Đông OCB Các khách hàng đang làm việc tại các đơn vị có liên kết với Ngân ...

The post Vay Tiền Mặt Ngân Hàng Phương Đông OCB appeared first on Vay Tiền Mặt.

]]>
Vay Tiền Mặt Ngân Hàng Phương Đông OCB từ 10 triệu đến 200 triệu đồng không cần chứng minh thu nhập, lương từ 2 triệu là có thể vay.

Vay Tiền Mặt Ngân Hàng Phương Đông OCB
Vay Tiền Mặt Ngân Hàng Phương Đông OCB

Dịch vụ cho Cho Vay Tiền Mặt Ngân Hàng Phương Đông OCB

Các khách hàng đang làm việc tại các đơn vị có liên kết với Ngân Hàng Phương Đông OCB có thể đăng ký Vay Tiền Mặt Ngân Hàng Phương Đông OCB – Vay tiêu dùng không thế chấp (vay tín chấp) lên đến 200 triệu đồng.

Tiện ích dịch vụ Cho Vay Tiền Mặt Ngân Hàng Phương Đông OCB

 • Mức vay lên đến 200 triệu đồng.
 • Khoản vay không cần TSBĐ.

Đặc điểm Cho Vay Tiền Mặt Ngân Hàng Phương Đông OCB :

 • Đối tượng Khách hàng: Cá nhân thuộc đối tượng cho vay của OCB.
 • Số tiền vay: Tối đa 200 triệu đồng.
 • Loại tiền vay: VND.
 • Thời gian vay: Tối đa 36 tháng.
 • Phương thức trả nợ:

□ Vốn trả định kỳ hàng tháng;

□ Lãi trả định kỳ hàng tháng theo dư nợ giảm dần.

Điều kiện Cho Vay Tiền Mặt Ngân Hàng Phương Đông OCB :

 • Đang làm việc tại các Đơn vị được Ngân Hàng Phương Đông OCB chấp nhận.

Hồ Sơ Vay Tiền Mặt Ngân Hàng Phương Đông OCB :

 • CMND hoặc Hộ chiếu,
 • Hộ khẩu thường trú hoặc KT3.
 • Hợp đồng lao động, quyết định bổ nhiệm.
 • Sao kê lương 3 tháng gần nhất có xác nhận đơn vị hoặc ngân hàng nơi khách hàng được trả lương.
 • Giấy xác nhận Trưởng đơn vị về thời gian làm việc, thu nhập và đồng ý để đơn vị trích lương trả nợ.
 • Giấy đề nghị kiêm phương án Vay Tiền Mặt Ngân Hàng Phương Đông OCB

Nguồn bài viết: Ngân Hàng Phương Đông OCB

The post Vay Tiền Mặt Ngân Hàng Phương Đông OCB appeared first on Vay Tiền Mặt.

]]>
http://vaytienmat.org/2016/06/14/vay-tien-mat-ngan-hang-phuong-dong-ocb/feed/ 0
Vay Tín Chấp FE Credit http://vaytienmat.org/2016/05/20/vay-tien-mat-fe-credit/ http://vaytienmat.org/2016/05/20/vay-tien-mat-fe-credit/#respond Fri, 20 May 2016 15:01:52 +0000 http://vaytienmat.org/?p=27 Vay Tín Chấp FE Credit là sản phẩm cho vay tiêu dùng tín chấp bằng tiền mặt của FE Credit – Công Ty Tài Chính TNHH MTV Ngân Hàng Việt Nam Thịnh Vượng (VPBank FC). FE Credit cung cấp các sản phẩm tín dụng tiêu dùng cá nhân gồm: Vay theo lương Vay theo bảo hiểm ...

The post Vay Tín Chấp FE Credit appeared first on Vay Tiền Mặt.

]]>
Vay Tín Chấp FE Credit là sản phẩm cho vay tiêu dùng tín chấp bằng tiền mặt của FE Credit – Công Ty Tài Chính TNHH MTV Ngân Hàng Việt Nam Thịnh Vượng (VPBank FC).

FE Credit cung cấp các sản phẩm tín dụng tiêu dùng cá nhân gồm:

 1. Vay theo lương
 2. Vay theo bảo hiểm nhân thọ
 3. Vay theo hóa đơn điện
 4. Vay theo hợp đồng vay TCTD khác

 

The post Vay Tín Chấp FE Credit appeared first on Vay Tiền Mặt.

]]>
http://vaytienmat.org/2016/05/20/vay-tien-mat-fe-credit/feed/ 0
Vay Theo Lương Fe Credit http://vaytienmat.org/2015/01/30/13000-people-have-bought-our-theme/ http://vaytienmat.org/2015/01/30/13000-people-have-bought-our-theme/#comments Fri, 30 Jan 2015 09:30:23 +0000 http://themes.tielabs.com/sahifa5/?p=39 Vay Theo ng tháng, Lương FE Credit là sản phẩm vay trả góp dành cho cán bộ công nhân viên đi làm hưởng lương và có thu nhập hàng

The post Vay Theo Lương Fe Credit appeared first on Vay Tiền Mặt.

]]>
Vay Theo ng tháng, Lương FE Credit là sản phẩm vay trả góp dành cho cán bộ công nhân viên đi làm hưởng lương và có thu nhập hàng

The post Vay Theo Lương Fe Credit appeared first on Vay Tiền Mặt.

]]>
http://vaytienmat.org/2015/01/30/13000-people-have-bought-our-theme/feed/ 4
Top Search Engine Optimization Strategies! http://vaytienmat.org/2015/01/26/top-search-engine-optimization-strategies-explained/ http://vaytienmat.org/2015/01/26/top-search-engine-optimization-strategies-explained/#respond Mon, 26 Jan 2015 09:23:57 +0000 http://themes.tielabs.com/sahifa5/?p=13 Don’t act so surprised, Your Highness. You weren’t on any mercy mission this time. Several transmissions were beamed to this ship by Rebel spies. I want to know what happened to the plans they sent you. In my experience, there is no such thing as luck. Partially, but it also obeys your commands. I want ...

The post Top Search Engine Optimization Strategies! appeared first on Vay Tiền Mặt.

]]>
Don’t act so surprised, Your Highness. You weren’t on any mercy mission this time. Several transmissions were beamed to this ship by Rebel spies. I want to know what happened to the plans they sent you. In my experience, there is no such thing as luck. Partially, but it also obeys your commands. I want to come with you to Alderaan. There’s nothing for me here now. I want to learn the ways of the Force and be a Jedi, like my father before me. The more you tighten your grip, Tarkin, the more star systems will slip through your fingers.

Still, she’s got a lot of spirit. I don’t know, what do you think? What!? I don’t know what you’re talking about. I am a member of the Imperial Senate on a diplomatic mission to Alderaan– What good is a reward if you ain’t around to use it? Besides, attacking that battle station ain’t my idea of courage. It’s more like…suicide.

You don’t believe in the Force, do you? Obi-Wan is here. The Force is with him. I call it luck. Look, I can take you as far as Anchorhead. You can get a transport there to Mos Eisley or wherever you’re going. What?! The Force is strong with this one. I have you now.

We hire people who want to make the best things in the world. -Steve Jobs

She must have hidden the plans in the escape pod. Send a detachment down to retrieve them, and see to it personally, Commander. There’ll be no one to stop us this time! You’re all clear, kid. Let’s blow this thing and go home! Partially, but it also obeys your commands.

 • Dantooine. They’re on Dantooine.
 • He is here.
 • Don’t underestimate the Force.
5825871567_4d477202ce_b

I care. So, what do you think of her, Han? A tremor in the Force. The last time I felt it was in the presence of my old master. But with the blast shield down, I can’t even see! How am I supposed to fight? Obi-Wan is here. The Force is with him. But with the blast shield down, I can’t even see! How am I supposed to fight? You are a part of the Rebel Alliance and a traitor! Take her away!

Still, she’s got a lot of spirit. I don’t know, what do you think? What!? I don’t know what you’re talking about. I am a member of the Imperial Senate on a diplomatic mission to Alderaan– What good is a reward if you ain’t around to use it? Besides, attacking that battle station ain’t my idea of courage. It’s more like…suicide.
You don’t believe in the Force, do you? Obi-Wan is here. The Force is with him. I call it luck. Look, I can take you as far as Anchorhead. You can get a transport there to Mos Eisley or wherever you’re going. What?! The Force is strong with this one. I have you now.

 1. I care. So, what do you think of her, Han?
 2. You mean it controls your actions?
 3. Look, I can take you as far as Anchorhead. You can get a transport there to Mos Eisley or wherever you’re going.
 4. I’m trying not to, kid.

Revenge of the Sith

post-imageI can’t get involved! I’ve got work to do! It’s not that I like the Empire, I hate it, but there’s nothing I can do about it right now. It’s such a long way from here. Leave that to me. Send a distress signal, and inform the Senate that all on board were killed. I’m surprised you had the courage to take the responsibility yourself. No! Alderaan is peaceful. We have no weapons. You can’t possibly…

Your eyes can deceive you. Don’t trust them. He is here. What?! Hokey religions and ancient weapons are no match for a good blaster at your side, kid. I’m trying not to, kid.

I’m trying not to, kid. I have traced the Rebel spies to her. Now she is my only link to finding their secret base. He is here. You are a part of the Rebel Alliance and a traitor! Take her away! Dantooine. They’re on Dantooine.

 

Still, she’s got a lot of spirit. I don’t know, what do you think? What!? I don’t know what you’re talking about. I am a member of the Imperial Senate on a diplomatic mission to Alderaan– What good is a reward if you ain’t around to use it? Besides, attacking that battle station ain’t my idea of courage. It’s more like…suicide.

Hey, Luke! May the Force be with you. Kid, I’ve flown from one side of this galaxy to the other. I’ve seen a lot of strange stuff, but I’ve never seen anything to make me believe there’s one all-powerful Force controlling everything. There’s no mystical energy field that controls my destiny. It’s all a lot of simple tricks and nonsense. Remember, a Jedi can feel the Force flowing through him. He is here. Ye-ha! I have traced the Rebel spies to her. Now she is my only link to finding their secret base.

You don’t believe in the Force, do you? Obi-Wan is here. The Force is with him. I call it luck. Look, I can take you as far as Anchorhead. You can get a transport there to Mos Eisley or wherever you’re going. What?! The Force is strong with this one. I have you now.

 

9FybtVFNSEOxogGzIvHJ_IMG_2226

 

Hey, Luke! May the Force be with you. Kid, I’ve flown from one side of this galaxy to the other. I’ve seen a lot of strange stuff, but I’ve never seen anything to make me believe there’s one all-powerful Force controlling everything. There’s no mystical energy field that controls my destiny. It’s all a lot of simple tricks and nonsense. Remember, a Jedi can feel the Force flowing through him. He is here. Ye-ha! I have traced the Rebel spies to her. Now she is my only link to finding their secret base.

Oh God, my uncle. How am I ever gonna explain this? Look, I ain’t in this for your revolution, and I’m not in it for you, Princess. I expect to be well paid. I’m in it for the money. A tremor in the Force. The last time I felt it was in the presence of my old master.

All right. Well, take care of yourself, Han. I guess that’s what you’re best at, ain’t it? Alderaan? I’m not going to Alderaan. I’ve got to go home. It’s late, I’m in for it as it is. The plans you refer to will soon be back in our hands.

 

WOW, Nice photo !
WOW, Nice photo !

I need your help, Luke. She needs your help. I’m getting too old for this sort of thing. Oh God, my uncle. How am I ever gonna explain this? Hey, Luke! May the Force be with you. No! Alderaan is peaceful. We have no weapons. You can’t possibly… As you wish. Look, I can take you as far as Anchorhead. You can get a transport there to Mos Eisley or wherever you’re going.

I suggest you try it again, Luke. This time, let go your conscious self and act on instinct. Dantooine. They’re on Dantooine. You’re all clear, kid. Let’s blow this thing and go home! I’m surprised you had the courage to take the responsibility yourself. I’m trying not to, kid.

I care. So, what do you think of her, Han? Don’t underestimate the Force. I don’t know what you’re talking about. I am a member of the Imperial Senate on a diplomatic mission to Alderaan– I have traced the Rebel spies to her. Now she is my only link to finding their secret base.

You’re all clear, kid. Let’s blow this thing and go home! But with the blast shield down, I can’t even see! How am I supposed to fight? Alderaan? I’m not going to Alderaan. I’ve got to go home. It’s late, I’m in for it as it is.

The post Top Search Engine Optimization Strategies! appeared first on Vay Tiền Mặt.

]]>
http://vaytienmat.org/2015/01/26/top-search-engine-optimization-strategies-explained/feed/ 0
Which Company Would You Choose? http://vaytienmat.org/2015/01/25/which-of-these-web-hosting-companies-would-you-choose/ http://vaytienmat.org/2015/01/25/which-of-these-web-hosting-companies-would-you-choose/#comments Sun, 25 Jan 2015 09:26:29 +0000 http://themes.tielabs.com/sahifa5/?p=25 Don’t act so surprised, Your Highness. You weren’t on any mercy mission this time. Several transmissions were beamed to this ship by Rebel spies. I want to know what happened to the plans they sent you. In my experience, there is no such thing as luck. Partially, but it also obeys your commands. I want ...

The post Which Company Would You Choose? appeared first on Vay Tiền Mặt.

]]>
Don’t act so surprised, Your Highness. You weren’t on any mercy mission this time. Several transmissions were beamed to this ship by Rebel spies. I want to know what happened to the plans they sent you. In my experience, there is no such thing as luck. Partially, but it also obeys your commands. I want to come with you to Alderaan. There’s nothing for me here now. I want to learn the ways of the Force and be a Jedi, like my father before me. The more you tighten your grip, Tarkin, the more star systems will slip through your fingers.

Still, she’s got a lot of spirit. I don’t know, what do you think? What!? I don’t know what you’re talking about. I am a member of the Imperial Senate on a diplomatic mission to Alderaan– What good is a reward if you ain’t around to use it? Besides, attacking that battle station ain’t my idea of courage. It’s more like…suicide.

You don’t believe in the Force, do you? Obi-Wan is here. The Force is with him. I call it luck. Look, I can take you as far as Anchorhead. You can get a transport there to Mos Eisley or wherever you’re going. What?! The Force is strong with this one. I have you now.

We hire people who want to make the best things in the world. -Steve Jobs

She must have hidden the plans in the escape pod. Send a detachment down to retrieve them, and see to it personally, Commander. There’ll be no one to stop us this time! You’re all clear, kid. Let’s blow this thing and go home! Partially, but it also obeys your commands.

 • Dantooine. They’re on Dantooine.
 • He is here.
 • Don’t underestimate the Force.
5825871567_4d477202ce_b

I care. So, what do you think of her, Han? A tremor in the Force. The last time I felt it was in the presence of my old master. But with the blast shield down, I can’t even see! How am I supposed to fight? Obi-Wan is here. The Force is with him. But with the blast shield down, I can’t even see! How am I supposed to fight? You are a part of the Rebel Alliance and a traitor! Take her away!

Still, she’s got a lot of spirit. I don’t know, what do you think? What!? I don’t know what you’re talking about. I am a member of the Imperial Senate on a diplomatic mission to Alderaan– What good is a reward if you ain’t around to use it? Besides, attacking that battle station ain’t my idea of courage. It’s more like…suicide.
You don’t believe in the Force, do you? Obi-Wan is here. The Force is with him. I call it luck. Look, I can take you as far as Anchorhead. You can get a transport there to Mos Eisley or wherever you’re going. What?! The Force is strong with this one. I have you now.

 1. I care. So, what do you think of her, Han?
 2. You mean it controls your actions?
 3. Look, I can take you as far as Anchorhead. You can get a transport there to Mos Eisley or wherever you’re going.
 4. I’m trying not to, kid.

Revenge of the Sith

post-imageI can’t get involved! I’ve got work to do! It’s not that I like the Empire, I hate it, but there’s nothing I can do about it right now. It’s such a long way from here. Leave that to me. Send a distress signal, and inform the Senate that all on board were killed. I’m surprised you had the courage to take the responsibility yourself. No! Alderaan is peaceful. We have no weapons. You can’t possibly…

Your eyes can deceive you. Don’t trust them. He is here. What?! Hokey religions and ancient weapons are no match for a good blaster at your side, kid. I’m trying not to, kid.

I’m trying not to, kid. I have traced the Rebel spies to her. Now she is my only link to finding their secret base. He is here. You are a part of the Rebel Alliance and a traitor! Take her away! Dantooine. They’re on Dantooine.

 

Still, she’s got a lot of spirit. I don’t know, what do you think? What!? I don’t know what you’re talking about. I am a member of the Imperial Senate on a diplomatic mission to Alderaan– What good is a reward if you ain’t around to use it? Besides, attacking that battle station ain’t my idea of courage. It’s more like…suicide.

Hey, Luke! May the Force be with you. Kid, I’ve flown from one side of this galaxy to the other. I’ve seen a lot of strange stuff, but I’ve never seen anything to make me believe there’s one all-powerful Force controlling everything. There’s no mystical energy field that controls my destiny. It’s all a lot of simple tricks and nonsense. Remember, a Jedi can feel the Force flowing through him. He is here. Ye-ha! I have traced the Rebel spies to her. Now she is my only link to finding their secret base.

You don’t believe in the Force, do you? Obi-Wan is here. The Force is with him. I call it luck. Look, I can take you as far as Anchorhead. You can get a transport there to Mos Eisley or wherever you’re going. What?! The Force is strong with this one. I have you now.

 

9FybtVFNSEOxogGzIvHJ_IMG_2226

 

Hey, Luke! May the Force be with you. Kid, I’ve flown from one side of this galaxy to the other. I’ve seen a lot of strange stuff, but I’ve never seen anything to make me believe there’s one all-powerful Force controlling everything. There’s no mystical energy field that controls my destiny. It’s all a lot of simple tricks and nonsense. Remember, a Jedi can feel the Force flowing through him. He is here. Ye-ha! I have traced the Rebel spies to her. Now she is my only link to finding their secret base.

Oh God, my uncle. How am I ever gonna explain this? Look, I ain’t in this for your revolution, and I’m not in it for you, Princess. I expect to be well paid. I’m in it for the money. A tremor in the Force. The last time I felt it was in the presence of my old master.

All right. Well, take care of yourself, Han. I guess that’s what you’re best at, ain’t it? Alderaan? I’m not going to Alderaan. I’ve got to go home. It’s late, I’m in for it as it is. The plans you refer to will soon be back in our hands.

 

WOW, Nice photo !
WOW, Nice photo !

I need your help, Luke. She needs your help. I’m getting too old for this sort of thing. Oh God, my uncle. How am I ever gonna explain this? Hey, Luke! May the Force be with you. No! Alderaan is peaceful. We have no weapons. You can’t possibly… As you wish. Look, I can take you as far as Anchorhead. You can get a transport there to Mos Eisley or wherever you’re going.

I suggest you try it again, Luke. This time, let go your conscious self and act on instinct. Dantooine. They’re on Dantooine. You’re all clear, kid. Let’s blow this thing and go home! I’m surprised you had the courage to take the responsibility yourself. I’m trying not to, kid.

I care. So, what do you think of her, Han? Don’t underestimate the Force. I don’t know what you’re talking about. I am a member of the Imperial Senate on a diplomatic mission to Alderaan– I have traced the Rebel spies to her. Now she is my only link to finding their secret base.

You’re all clear, kid. Let’s blow this thing and go home! But with the blast shield down, I can’t even see! How am I supposed to fight? Alderaan? I’m not going to Alderaan. I’ve got to go home. It’s late, I’m in for it as it is.

The post Which Company Would You Choose? appeared first on Vay Tiền Mặt.

]]>
http://vaytienmat.org/2015/01/25/which-of-these-web-hosting-companies-would-you-choose/feed/ 2
Used Car Dealer Sales Tricks Exposed http://vaytienmat.org/2015/01/24/used-car-dealer-sales-tricks-exposed/ http://vaytienmat.org/2015/01/24/used-car-dealer-sales-tricks-exposed/#respond Sat, 24 Jan 2015 09:23:35 +0000 http://themes.tielabs.com/sahifa5/?p=11 Don’t act so surprised, Your Highness. You weren’t on any mercy mission this time. Several transmissions were beamed to this ship by Rebel spies. I want to know what happened to the plans they sent you. In my experience, there is no such thing as luck. Partially, but it also obeys your commands. I want ...

The post Used Car Dealer Sales Tricks Exposed appeared first on Vay Tiền Mặt.

]]>
Don’t act so surprised, Your Highness. You weren’t on any mercy mission this time. Several transmissions were beamed to this ship by Rebel spies. I want to know what happened to the plans they sent you. In my experience, there is no such thing as luck. Partially, but it also obeys your commands. I want to come with you to Alderaan. There’s nothing for me here now. I want to learn the ways of the Force and be a Jedi, like my father before me. The more you tighten your grip, Tarkin, the more star systems will slip through your fingers.

Still, she’s got a lot of spirit. I don’t know, what do you think? What!? I don’t know what you’re talking about. I am a member of the Imperial Senate on a diplomatic mission to Alderaan– What good is a reward if you ain’t around to use it? Besides, attacking that battle station ain’t my idea of courage. It’s more like…suicide.

You don’t believe in the Force, do you? Obi-Wan is here. The Force is with him. I call it luck. Look, I can take you as far as Anchorhead. You can get a transport there to Mos Eisley or wherever you’re going. What?! The Force is strong with this one. I have you now.

We hire people who want to make the best things in the world. -Steve Jobs

She must have hidden the plans in the escape pod. Send a detachment down to retrieve them, and see to it personally, Commander. There’ll be no one to stop us this time! You’re all clear, kid. Let’s blow this thing and go home! Partially, but it also obeys your commands.

 • Dantooine. They’re on Dantooine.
 • He is here.
 • Don’t underestimate the Force.
5825871567_4d477202ce_b

I care. So, what do you think of her, Han? A tremor in the Force. The last time I felt it was in the presence of my old master. But with the blast shield down, I can’t even see! How am I supposed to fight? Obi-Wan is here. The Force is with him. But with the blast shield down, I can’t even see! How am I supposed to fight? You are a part of the Rebel Alliance and a traitor! Take her away!

Still, she’s got a lot of spirit. I don’t know, what do you think? What!? I don’t know what you’re talking about. I am a member of the Imperial Senate on a diplomatic mission to Alderaan– What good is a reward if you ain’t around to use it? Besides, attacking that battle station ain’t my idea of courage. It’s more like…suicide.
You don’t believe in the Force, do you? Obi-Wan is here. The Force is with him. I call it luck. Look, I can take you as far as Anchorhead. You can get a transport there to Mos Eisley or wherever you’re going. What?! The Force is strong with this one. I have you now.

 1. I care. So, what do you think of her, Han?
 2. You mean it controls your actions?
 3. Look, I can take you as far as Anchorhead. You can get a transport there to Mos Eisley or wherever you’re going.
 4. I’m trying not to, kid.

Revenge of the Sith

post-imageI can’t get involved! I’ve got work to do! It’s not that I like the Empire, I hate it, but there’s nothing I can do about it right now. It’s such a long way from here. Leave that to me. Send a distress signal, and inform the Senate that all on board were killed. I’m surprised you had the courage to take the responsibility yourself. No! Alderaan is peaceful. We have no weapons. You can’t possibly…

Your eyes can deceive you. Don’t trust them. He is here. What?! Hokey religions and ancient weapons are no match for a good blaster at your side, kid. I’m trying not to, kid.

I’m trying not to, kid. I have traced the Rebel spies to her. Now she is my only link to finding their secret base. He is here. You are a part of the Rebel Alliance and a traitor! Take her away! Dantooine. They’re on Dantooine.

 

Still, she’s got a lot of spirit. I don’t know, what do you think? What!? I don’t know what you’re talking about. I am a member of the Imperial Senate on a diplomatic mission to Alderaan– What good is a reward if you ain’t around to use it? Besides, attacking that battle station ain’t my idea of courage. It’s more like…suicide.

Hey, Luke! May the Force be with you. Kid, I’ve flown from one side of this galaxy to the other. I’ve seen a lot of strange stuff, but I’ve never seen anything to make me believe there’s one all-powerful Force controlling everything. There’s no mystical energy field that controls my destiny. It’s all a lot of simple tricks and nonsense. Remember, a Jedi can feel the Force flowing through him. He is here. Ye-ha! I have traced the Rebel spies to her. Now she is my only link to finding their secret base.

You don’t believe in the Force, do you? Obi-Wan is here. The Force is with him. I call it luck. Look, I can take you as far as Anchorhead. You can get a transport there to Mos Eisley or wherever you’re going. What?! The Force is strong with this one. I have you now.

 

9FybtVFNSEOxogGzIvHJ_IMG_2226

 

Hey, Luke! May the Force be with you. Kid, I’ve flown from one side of this galaxy to the other. I’ve seen a lot of strange stuff, but I’ve never seen anything to make me believe there’s one all-powerful Force controlling everything. There’s no mystical energy field that controls my destiny. It’s all a lot of simple tricks and nonsense. Remember, a Jedi can feel the Force flowing through him. He is here. Ye-ha! I have traced the Rebel spies to her. Now she is my only link to finding their secret base.

Oh God, my uncle. How am I ever gonna explain this? Look, I ain’t in this for your revolution, and I’m not in it for you, Princess. I expect to be well paid. I’m in it for the money. A tremor in the Force. The last time I felt it was in the presence of my old master.

All right. Well, take care of yourself, Han. I guess that’s what you’re best at, ain’t it? Alderaan? I’m not going to Alderaan. I’ve got to go home. It’s late, I’m in for it as it is. The plans you refer to will soon be back in our hands.

 

WOW, Nice photo !
WOW, Nice photo !

I need your help, Luke. She needs your help. I’m getting too old for this sort of thing. Oh God, my uncle. How am I ever gonna explain this? Hey, Luke! May the Force be with you. No! Alderaan is peaceful. We have no weapons. You can’t possibly… As you wish. Look, I can take you as far as Anchorhead. You can get a transport there to Mos Eisley or wherever you’re going.

I suggest you try it again, Luke. This time, let go your conscious self and act on instinct. Dantooine. They’re on Dantooine. You’re all clear, kid. Let’s blow this thing and go home! I’m surprised you had the courage to take the responsibility yourself. I’m trying not to, kid.

I care. So, what do you think of her, Han? Don’t underestimate the Force. I don’t know what you’re talking about. I am a member of the Imperial Senate on a diplomatic mission to Alderaan– I have traced the Rebel spies to her. Now she is my only link to finding their secret base.

You’re all clear, kid. Let’s blow this thing and go home! But with the blast shield down, I can’t even see! How am I supposed to fight? Alderaan? I’m not going to Alderaan. I’ve got to go home. It’s late, I’m in for it as it is.

The post Used Car Dealer Sales Tricks Exposed appeared first on Vay Tiền Mặt.

]]>
http://vaytienmat.org/2015/01/24/used-car-dealer-sales-tricks-exposed/feed/ 0
Nexus 6 review http://vaytienmat.org/2014/12/24/nexus-6-review/ http://vaytienmat.org/2014/12/24/nexus-6-review/#comments Wed, 24 Dec 2014 14:32:49 +0000 http://themes.tielabs.com/sahifa5/?p=171 Don’t act so surprised, Your Highness. You weren’t on any mercy mission this time. Several transmissions were beamed to this ship by Rebel spies. I want to know what happened to the plans they sent you. In my experience, there is no such thing as luck. Partially, but it also obeys your commands. I want ...

The post Nexus 6 review appeared first on Vay Tiền Mặt.

]]>
Don’t act so surprised, Your Highness. You weren’t on any mercy mission this time. Several transmissions were beamed to this ship by Rebel spies. I want to know what happened to the plans they sent you. In my experience, there is no such thing as luck. Partially, but it also obeys your commands. I want to come with you to Alderaan. There’s nothing for me here now. I want to learn the ways of the Force and be a Jedi, like my father before me. The more you tighten your grip, Tarkin, the more star systems will slip through your fingers.

Still, she’s got a lot of spirit. I don’t know, what do you think? What!? I don’t know what you’re talking about. I am a member of the Imperial Senate on a diplomatic mission to Alderaan– What good is a reward if you ain’t around to use it? Besides, attacking that battle station ain’t my idea of courage. It’s more like…suicide.

She must have hidden the plans in the escape pod. Send a detachment down to retrieve them, and see to it personally, Commander. There’ll be no one to stop us this time! You’re all clear, kid. Let’s blow this thing and go home! Partially, but it also obeys your commands.

 • Dantooine. They’re on Dantooine.
 • He is here.
 • Don’t underestimate the Force.
nexus-6-review

I care. So, what do you think of her, Han? A tremor in the Force. The last time I felt it was in the presence of my old master. But with the blast shield down, I can’t even see! How am I supposed to fight? Obi-Wan is here. The Force is with him. But with the blast shield down, I can’t even see! How am I supposed to fight? You are a part of the Rebel Alliance and a traitor! Take her away!

Still, she’s got a lot of spirit. I don’t know, what do you think? What!? I don’t know what you’re talking about. I am a member of the Imperial Senate on a diplomatic mission to Alderaan– What good is a reward if you ain’t around to use it? Besides, attacking that battle station ain’t my idea of courage. It’s more like…suicide.
You don’t believe in the Force, do you? Obi-Wan is here. The Force is with him. I call it luck. Look, I can take you as far as Anchorhead. You can get a transport there to Mos Eisley or wherever you’re going. What?! The Force is strong with this one. I have you now.

 1. I care. So, what do you think of her, Han?
 2. You mean it controls your actions?
 3. Look, I can take you as far as Anchorhead. You can get a transport there to Mos Eisley or wherever you’re going.
 4. I’m trying not to, kid.

You’re all clear, kid. Let’s blow this thing and go home! But with the blast shield down, I can’t even see! How am I supposed to fight? Alderaan? I’m not going to Alderaan. I’ve got to go home. It’s late, I’m in for it as it is.

Nexus-6-camera-image-2

I care. So, what do you think of her, Han? A tremor in the Force. The last time I felt it was in the presence of my old master. But with the blast shield down, I can’t even see! How am I supposed to fight? Obi-Wan is here. The Force is with him. But with the blast shield down, I can’t even see! How am I supposed to fight? You are a part of the Rebel Alliance and a traitor! Take her away!

Still, she’s got a lot of spirit. I don’t know, what do you think? What!? I don’t know what you’re talking about. I am a member of the Imperial Senate on a diplomatic mission to Alderaan– What good is a reward if you ain’t around to use it? Besides, attacking that battle station ain’t my idea of courage. It’s more like…suicide.
You don’t believe in the Force, do you? Obi-Wan is here. The Force is with him. I call it luck. Look, I can take you as far as Anchorhead. You can get a transport there to Mos Eisley or wherever you’re going. What?! The Force is strong with this one. I have you now.

 1. I care. So, what do you think of her, Han?
 2. You mean it controls your actions?
 3. Look, I can take you as far as Anchorhead. You can get a transport there to Mos Eisley or wherever you’re going.
 4. I’m trying not to, kid.

You’re all clear, kid. Let’s blow this thing and go home! But with the blast shield down, I can’t even see! How am I supposed to fight? Alderaan? I’m not going to Alderaan. I’ve got to go home. It’s late, I’m in for it as it is.

The post Nexus 6 review appeared first on Vay Tiền Mặt.

]]>
http://vaytienmat.org/2014/12/24/nexus-6-review/feed/ 1
Apple iPad review http://vaytienmat.org/2014/12/24/apple-ipad-review/ http://vaytienmat.org/2014/12/24/apple-ipad-review/#respond Wed, 24 Dec 2014 14:25:18 +0000 http://themes.tielabs.com/sahifa5/?p=164 Don’t act so surprised, Your Highness. You weren’t on any mercy mission this time. Several transmissions were beamed to this ship by Rebel spies. I want to know what happened to the plans they sent you. In my experience, there is no such thing as luck. Partially, but it also obeys your commands. I want ...

The post Apple iPad review appeared first on Vay Tiền Mặt.

]]>
Don’t act so surprised, Your Highness. You weren’t on any mercy mission this time. Several transmissions were beamed to this ship by Rebel spies. I want to know what happened to the plans they sent you. In my experience, there is no such thing as luck. Partially, but it also obeys your commands. I want to come with you to Alderaan. There’s nothing for me here now. I want to learn the ways of the Force and be a Jedi, like my father before me. The more you tighten your grip, Tarkin, the more star systems will slip through your fingers.

She must have hidden the plans in the escape pod. Send a detachment down to retrieve them, and see to it personally, Commander. There’ll be no one to stop us this time! You’re all clear, kid. Let’s blow this thing and go home! Partially, but it also obeys your commands.

Still, she’s got a lot of spirit. I don’t know, what do you think? What!? I don’t know what you’re talking about. I am a member of the Imperial Senate on a diplomatic mission to Alderaan– What good is a reward if you ain’t around to use it? Besides, attacking that battle station ain’t my idea of courage. It’s more like…suicide.

 • Dantooine. They’re on Dantooine.
 • He is here.
 • Don’t underestimate the Force.

 

ipad-air-feature
I care. So, what do you think of her, Han? A tremor in the Force. The last time I felt it was in the presence of my old master. But with the blast shield down, I can’t even see! How am I supposed to fight? Obi-Wan is here. The Force is with him. But with the blast shield down, I can’t even see! How am I supposed to fight?

 

Still, she’s got a lot of spirit. I don’t know, what do you think? What!? I don’t know what you’re talking about. I am a member of the Imperial Senate on a diplomatic mission to Alderaan– What good is a reward if you ain’t around to use it? Besides, attacking that battle station ain’t my idea of courage. It’s more like…suicide.
You don’t believe in the Force, do you? Obi-Wan is here. The Force is with him. I call it luck. Look, I can take you as far as Anchorhead. You can get a transport there to Mos Eisley or wherever you’re going. What?! The Force is strong with this one. I have you now.

 1. I care. So, what do you think of her, Han?
 2. You mean it controls your actions?
 3. Look, I can take you as far as Anchorhead. You can get a transport there to Mos Eisley or wherever you’re going.
 4. I’m trying not to, kid.

You’re all clear, kid. Let’s blow this thing and go home! But with the blast shield down, I can’t even see! How am I supposed to fight? Alderaan? I’m not going to Alderaan. I’ve got to go home. It’s late, I’m in for it as it is.

The post Apple iPad review appeared first on Vay Tiền Mặt.

]]>
http://vaytienmat.org/2014/12/24/apple-ipad-review/feed/ 0